Hra o trůny si utahuje ze seriálu Pán prstenů


 HBO se nebojí trošky provokace.

Objektivně řečeno není seriál Pán prstenů: Prsteny moci špatný, ale plno lidí prostě nedokáže překousnout to, že si s jejich milovanou látkou pohrává v určitých momentech po svém a tak projekt čelil review bombingu, kdy se někteří lidé a skupiny snažili, aby seriál nezabodoval. 

To ale úplně nevyšlo, protože podle dostupných dat jde o zatím nejúspěšnější seriál služby Amazon Prime Video. Nebrání to ale tomu, aby nemalé množství lidí do projektu rýpalo a teď se k nim přidalo i konkurenční HBO, které nabízí veleúspěšné fantasy seriál z universa Hra o trůny. 

Streamovací služba HBO Max (nově se bude jmenovat jen Max) zveřejnila fotografii Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) s textem: "the one to watch when you want to rule them all", což je jasný odkaz na ikonickou větu z Pána prstenů "One ring to rule them all"

Troška zdravého soupeření jistě neuškodí a je to dobře pro nás fandy fantasy, protože si v budoucnu užijeme. Dočkáme se druhé řady Rodu draka a dalšího spin-offu ke Hře o trůny pracovně označován jako A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight (plus je v plánu dalších několik projektů) a Amazon chystá druhou řadu Pána prstenů.

Zdroj: HBO Max/HBO (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat