Gunn naznačil, kdy se dočkáme prvního projektu z nového DC Universe. A Snyder zveřejnil plakát k trilogii Justice League


 Komiksové střípky.

Peter Safran a James Gunn odstartovali nové DC Universum a aktuálně to vypadá, že prvním projektem z něj bude animovaný seriál Creature Commandos, byť se původně mluvilo o tom, že by to měl být film Superman: Legacy (premiéra 10. 7. 2025).

SOUVISEJÍCÍ: SPOUSTU MARVELOVSKÝCH HERCŮ USLYŠÍME V DC ANIMOVANÉ SÉRII

Nyní ale právě Gunn dal vědět, že se seriál objeví v příštím roce (ale neprozradil měsíc) a zdá se tedy, že první kapitolu DC Universe nazvanou Gods and Monsters začne právě Creature Commandos.

Plakát ke Snyderově trilogii

Takzvané Snyderverse tedy očividně vzkříšeno nebude, ale plány byly velkolepé. Ovšem poté, co Justice League (2017) nedopadla zrovna představ a Zack Snyder se vzdal místa vůdčí osobnosti DC se situace změnila a universum se vydalo novým směrem. 

Ovšem, plno lidí se stále nedokáže oprostit od Snyderverse a těm jistě udělá radost plakát k takzvané Justice League trilogii, což je trojice DC filmů, které režíroval právě Zack Snyder. Bavíme se tedy o Muž z oceli (2013), Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) a Liga spravedlnosti Zacka Snydera (2021)

Právě k této trilogii Snyder zveřejnil plakát od umělce Jima Lee. 

Zdroj: DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat