Blue Beetle: Konečně je tu trailer na očekávanou sólovku oblíbeného DC hrdiny


 Filmu se trochu překvapivě opravdu dočkáme.

Upřímně řečeno přiznáváme, že když bylo oznámeno, že vznikne sólovka DC superhrdiny Blue Beetlea, příliš jsme nevěřili, že k tomu v dohledné době dojde. Přece jen, DC není úplně proslulé tím, že by jeho oznámení byla vytesána do kamene. 

A ještě méně jsme tomu, že film bude uveden, věřili ve chvíli, kdy DC Studios dostalo nové šéfy. Ale překvapivě Blue Beetle unikl vlně rušení různých projektů a uvidíme ho v kinech 17. 8. 2023 (původně měl být uveden na streamovací službě HBO Max, ale došlo ke změně). 

Nově tu máme první pořádnou upoutávku a je zajímavá. Na jedné straně působí poměrně temně a intenzivně, na té druhé nám v určitých momentech nádechem připomíná rodinnou podívanou ve stylu Shazama a upřímně řečeno si nejsme jistí, jestli nás tahle kombinace stylů úplně oslnila.

Je tu ale hned několik momentů, které působí velmi dobře a ve finále můžeme prohlásit, že bez ohledu na určité výtky (třeba na tu, že v traileru chybí nějaký pořádný záporák) na nás trailer působí lépe, než jsme původně čekali. Jak se líbí vám?

P. S.: To cupování autobusů je v poslední době u superhrdinů docela oblíbené, ne?

 

Zdroj: DC Studios/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat