Nechci to zkazit, návrat by nepůsobil správně, promluvil Chris Evans o roli Kapitána Ameriky

Zatím neplánuje, že si roli zopakuje. 

Chris Evans se s rolí Stevea Rogers/Kapitána Ameriky rozloučil, ale v Marvelovského filmovém universu funguje Multivesmír, takže návrat téhle postavy rozhodně není vyloučen. Navíc se spekuluje o projektu, který by ukázal, co se dělo, když Kapitán vracel zpět Kameny nekonečna. Ovšem, podle vyjádření Chrise Evanse to nevypadá na jeho návrat. Ne v dohledné době:

"Je to těžké, protože tuhle roli hluboce miluji. Hodně pro mě znamená a opravdu si myslím, že je tu více příběhů Stevea Rogerse k odvyprávění, to bezesporu. Ale současně je mi to velmi velmi drahé. Došlo k tomu, že je to pro mě takový malý klenot a opravdu to miluji a nechci to žádným způsobem zkazit a byl jsem součástí něčeho, co pro mě bylo určitou dobu speciální a svým způsobem to dobře dopadlo. I když jsem s touhle rolí propojen a miluji vyprávět tyhle příběhy a pracovat s těmito lidmi, aktuálně by to nepůsobilo správně."

Aktuálně možná ne, ale kdoví, co přinese čas. Zatím ale očividně nemůžeme v dohledné době počítat s návratem Stevea. I když upřímně, malé cameo by asi nebylo překvapivé a spekuluje se o něm, ovšem nic takového potvrzeno nebylo. A pokud jde o to, zda by se mohl Rogers vrátit ve větší roli, to je samozřejmě ještě méně pravděpodobné než cameo. Možná je to dobře, jak se říká, v nejlepším se má skončit.

Zdroj: ComicBook, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat