Harry Potter: Opravdu se prý připravuje reboot. Dočkáme se známých postav, ale budou mít nové představitele

Projekt to bude mít těžké.

S filmovou sérii Fantastická zvířata jsme se zřejmě rozloučili, nevedla si tak dobře, jak se doufalo, ale universum čar a kouzel je natolik oblíbené, že asi nikdo nečekal, že se s ním dál nebude pracovat. 

Podle nových zpráv se prý připravuje seriálová verze Harryho Pottera s tím, že bude adaptovat knihy (jedna řada = jedna kniha) a Warner Bros. Discovery je údajně blízkou uzavření dohody s autorkou literární předlohy J. K. Rowling

Pokud se podaří dohodnout, počítá se s tím, že bude pracovat na pozici konzultantky, ale nebude jedním z ústředních tvůrců. 

Samozřejmě, s ohledem na to, že herci z filmů už dospěli, se budou hledat noví představitelé hlavních i vedlejších rolí (nicméně není vyloučeno, že hvězdy filmů se objeví jako jiné postavy) a to asi bude pro mnohé kamenem úrazu, protože si určitě umějí jen těžko představit někoho jiného jako své oblíbené postavy. Není ale vyloučeno, že se tvůrcům povede mít při obsazování šťastnou ruku.

Zatím není jasné, kdy by se mohlo začít natáčet nebo to, kdy by se mohla odehrát premiéra, jediné, co se ví, je to, že projekt nabídne nová streamovací služba, která vznikne spojením HBO Max a Discovery+.

Zdroj: Bloomberg, Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat