Adam Driver je prý hlavním kandidátem na vůdce Fantastické čtyřky. Kdy uvidíme druhou řadu Lokiho. A neviděná fotka Cavilla jako Supermana


 Komiksové střípky.

Neustále se spekuluje o tom, kdo ztvární členy týmu Fantastická čtyřka v plánované marvelovce (premiéra). A v minulosti se mluvilo o tom, že by si Reeda Richardse/Mr. Fantastica mohl zahrát Adam Driver. Zdá se, že tomu tak skutečně bude, podle nových informací probíhají finální rozhovory, což znamená, že by to mohlo klapnout. Je to sice trochu netradiční volba, alespoň podle některých lidí, ale rozhodně není Adam špatným kandidátem. Premiéra Fantastické čtyřky je naplánována na 13. 2. 2025.

Kdy se vrátí Loki

První řada seriálu Loki byla zábavnou podívanou a očividně úspěšnou, protože Disney rozhodně často neschvaluje druhé řady marvelovských seriálů, ale v případě Lokiho k tomu došlo. Dlouho ale nebylo jasné, kdy se dočkáme. Nyní se objevily zprávy, že to bude v září tohoto roku. 

Nová fotka Supermana

Henry Cavill se už pravděpodobně jako Superman nevrátí, ale stále očividně existují materiály z jeho působení v téhle roli, které jsme ještě neviděli. Jako následující fotografie, kterou nabídl Zack Snyder.



Zdroj: Daniel RPK, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat