Skvělá postava ze Star Trek: Discovery dostane vlastní film. A trailer na druhou řadu Star Trek: Strange New Worlds


Star Trek novinky.

O seriálu Star Trek: Discovery si můžeme myslet, co chceme, ale jedna věc je nesporná, vzešla z něj skvělá postava jménem Philippa Georgiou, kterou hraje oscarová Michelle Yeoh

A protože si získala velkou popularitu, mluvilo se o tom, že vznikne seriálu o tajném oddělení Hvězdné flotily označovaném jako Oddíl 31, ve kterém si právě Michelle zahraje. 

Určitou dobu se ale neobjevovalo příliš nový zpráv, což vyvolalo obavy. Naštěstí zbytečně, protože nyní vyšlo najevo, že sice seriál nebude, ale dočkáme se celovečerního filmu na streamovací službě Paramount+.

Oficiální zápletka zní:

"Imperátorka Philippa Gergiou se přidala k tajné divizi Hvězdné flotily s úkolem chránit Spojenou federaci planet a čelit hříchům ze své minulosti."

Samotná Michelle pak dodala:

"Jsem naprosto nadšená z toho, že se můžu vrátit do Star Trek rodiny a to v roli, kterou tak dlouho miluji. Oddíl 31 je blízký mému srdci od chvíle, kdy jsem začala své dobrodružství v roli Philippy v době, kdy odstartovala tahle nová zlatá éra Star Treku. Konečně být svědkem toho, že se dočká svého vysněného okamžiku je splněným snem a to v roce, ve kterém mi bylo ukázáno, jak neuvěřitelná je síla toho, že se nevzdáte svých snů. Nemůžeme se dočkat, až uvidíte, co máme připraveno a do té doby žijte dlouze a blaze (pokud nebude mít imperátorka Gergiou jiný názor). 

Produkce by měla začít v červnu tohoto roku, datum premiéry zatím oznámeno nebylo. 

Naopak, u povedeného seriálu Star Trek: Strange New Worlds víme, že jeho druhá řada odstartuje 15. 6. 2023 a čekání si můžete zkrátit trailerem.

Zdroj: Variety, Paramount (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat