Testovací projekce Strážců Galaxie: Volume 3 prý dopadly skvěle. A seriálový spin-off k Black Pantherovi bude jiný, než čekáte


 Komiksové střípky.

Posledním filmem, který James Gunn natočil pro Marvel (nyní už je oficiálně spolušéfem DC Studios) jsou Strážci Galaxie: Volume 3 (premiéra 4. 5. 2023).

A spousta lidí samozřejmě doufá, že půjde o rozloučení s Gunnem, ale také aktuálním týmem Strážců (série skončit nemusí, ale současné složení týmu se změní), které si fandové zaslouží. 

Znalec branže Jeff Sneider přišel s dobrou zprávou, podle jeho informací dopadly testovací projekce skvěle, film se líbí. 

Je nutné zmínit, že během testovacích projekcí často není promítána finální podoba filmu, někdy dochází k větším či menším úpravám, ale samozřejmě, pokud se během zkušebních projekcí projekt líbí, není důvod k výrazným změnám. 

Zdá se tedy, že Gunn to opět zvládl a nabídne podívanou, ve kterou jsme doufali. 

Animovaný spin-off?

To, že vznikne seriálový spin-off k Black Pantherovi se řeší už dlouho. A očekávalo se, že půjde o hraný projekt, který se pravděpodobně zaměří na elitní jednotku bojovnic Dora Milaje. 

Zmíněný Jeff Sneider ale přišel s informací, že série by nakonec měla být animovaná. To může být pro někoho zklamáním, na druhou stranu, je to pochopitelný krok, přece jen, Disney chce očividně šetřit a natočit animovanou sérii je výrazně levnější než hranou. 

To, že bude série animovaná zatím nebylo oficiálně potvrzeno, je možné, že se dočkáme hrané podívané, ale Sneider často přináší pravdivé informace...

Zdroj: The Hot Mic, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat