Marvelovský speciál démonického Mephista se už prý natáčí. A proč si lidé myslí, že Snyder a Cavill budou znovu spolupracovat


 Komiksové střípky.

Už několikrát jsme slyšeli, že se dočkáme hrané verze démonického padoucha Mephista, ale zatím k tomu nedošlo. Ovšem, v minulosti se objevily zprávy, že Disney+ nabídne jeho speciál a hlavní roli si zahraje Sascha Baron Cohen

Určitou dobu nebyly k dispozici nové informace, ale nyní zazněla jedna velká. Speciál se prý už údajně natáčí s tím, že to probíhá společně se seriálem Agatha: Coven of Chaos, ve kterém se má Mephisto také objevit. 

Vypadá to tedy, že se představí v Agatha: Coven of Chaose (premiéra nebyla stanovena, původně se mluvilo o letošním roce, ale aktuálně se spekuluje o přesunu na rok 2025) a pak se dočká vlastního speciálu. 

Cavill a Snyder znovu spojí síly?

Byl to Zack Snyder, který nám představil Henryho Cavilla jako Supermana, ale oba pánové už nejsou součástí DC, nicméně nyní Snyder vyvolal pozdvižení, když zveřejnil fotku Cavill s textem, který odkazuje na jejich společné filmy a kryptickými frázemi:

"Život je cyklus od narození po smrt a znovuzrození. A hrdinovo dobrodružství je také cyklem. Pokračující dobrodružství růstu a transformace. Duben 28. 29. 30."

Těžko říct, co tím chtěl básník říct, ale očividně se to brzy dozvíme.

Zdroj: The Hot Mic, DC Films (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat