Marvel prý chystá speciál Sentryho. A než společnost koupil Disney, na marvelovkách pracovalo překvapivé množství lidí


 Komiksové střípky.

Spekuluje se o tom, že ve filmu Thunderbolts (premiéra 25. 7. 2024) se ústřední tým antihrdinů střetne se supermocnou postavou známou jako Sentry (zřejmě si ho zahraje Steven Yeun), která je někdy díky svým schopnostem označována jako "marvelovský Superman". A s ohledem na to, že jde o populárního jedince by asi nebylo překvapením, pokud by pro něj měla společnost větší plány a zřejmě má. 

Začalo se totiž mluvit o tom, že Sentry dostane vlastní speciál pro streamovací službu Disney+. Jediné, co se o něm zatím ví je to, že by se měl začít natáčet ve stejné době jako zmínění Thunderbolts a měl by se zaměřit na různé stránky Sentryho. Na další detaily si budeme muset počkat.

Nebylo jich moc

Marvel Studios fungovala i předtím, než je zakoupila společnost Disney. Ale zatímco nyní má Marvel stovky zaměstnanců, v dané době tomu bylo výrazně jinak. Prozradil to marvelovský viceprezident pro vývoj a produkci Stephen Broussard:

"Když jsme začali, byla to velmi malá operace. Myslím, že jsem byl doslova jedním z deseti lidí v kanceláři... To byla doba před Disneyem, takže to byla velmi malá operace. A měli jsme velké naděje a sny o tom, že začneme vlastní studio a tehdy jsme byli jsme outsidery."

To nyní nejsou, Marvel je jedním z nejvýraznějších hráčů v showbyznysovém světě, sny a naděje se jim tedy splnili.

Zdroj: The Cosmic CircuisD23: Inside Disney

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat