Disney změnil data premiér u několika marvelovských projektů. A míří padouch z Kapitána Ameriky k DC?

 Komiksové střípky.

Ani Disney se nevyhýbá tomu, že občas změní data premiér. A v poslední době se to poměrně často děje u marvelovských projektů. Bohužel k tomu došlo znovu. Na oficiálních stránkách streamovací služby Disney+ se změnilo datum premiér u několika projektů a to na obecné a nicneříkající "Uvidíte brzy".

Konkrétně se to týká druhé řada animovaného What If...?/Co kdyby...?, spin-offu k Hawkeyeovi jménem Echo, spin-offu k WandaVision nazvaném Agatha: Coven of Chaos, druhé řady Lokiho, animovaného projektu X-Men '97, série Ironheart, seriulu Daredevil: Born Again a Secret Invasion,

Důvody samozřejmě oznámeny nebyly, ale už delší dobu se mluví o tom, že Marvel chce přehodnotit své plány s ohledem na rozpačité přijetí čtvrté fáze Marvelovského filmového universa.

Frank Grillo u DC?

Frank Grillo roky ztvárňoval Crossbonea v Marvelovském filmovém universu a mluví se o tom, že by se mohl vrátit, ale nyní vyvolalo dohady to, že se objevil na premiéře DC filmu Shazam! Hněv bohů (2023).

Zazněly tak zvěsti, že přechází k DC a to kvůli animované sérii Creature Commando. A co na to říká Grillo? Ten zveřejnil následující status:

"Já a můj kámoš [Ron Pearlman] jsme spolu natočili kdysi natočili malý film. Je možné, že tihle dva... Hmmmmmmmmmm."

U obou pánů se spekuluje o tom, že je uslyšíme v Creature Commando a jejich přítomnost na premiéře DC filmů něco naznačuje, ale samozřejmě to není potvrzení, na to si budeme muset počkat.

Zdroj: Disney+, CB, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat