Nomad: Co se ví o sérii v hlavní roli s Black Widow a Kapitánem Amerikou


Oficiálně potvrzena nebyla, ale asi by byla spousta lidí ráda, pokud by k tomu došlo.

Steve Rogers/Kapitán Amerika (Chris Evans) a Natasha Romanoff/Black Widow (Scarlett Johansson) měli vždy zajímavou vztahovou dynamiku a byli skvělým duem, takže když se začalo mluvit o tom, že bychom se mohli dočkat seriálu Nomad (přezdívka, kterou začal Steve Rogers používat, když byl rozčarován z vlády USA, protože měla spojení s teroristickou organizací), ve kterém by právě tihle dva měli hlavní roli, spousta lidí byla nadšená. 

SOUVISEJÍCÍ: TOHLE JE ÚDAJNĚ DLOUHODOBÝ PLÁN MARVELU

A dokonce se nyní objevily nějaké detaily o sérii. Produkce by se měli ujmout oba zmínění herci a námět by se měl zaměřit na to, co se dělo poté, co byly Kameny nekonečna vráceny tam, kam patří. Kromě toho půjde zřejmě o multivesmírné dobrodružství, což by mohlo vysvětlovat účast Natashy, která v hlavní příběhové linii zemřela.

Marvel údajně chce, aby seriál působil, co nejvíce filmově, což odpovídá plánu vydávat méně filmů a seriálů a místo kvantity se zaměřit na kvalitu. 

Ještě jednou připomínáme, že seriál nebyl potvrzen, ale informace o něm pochází ze zdroje, který často přináší pravdivé informace.

Zdroj: Marvel Studios Spoilers, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat