Nechceš rozostřit duhovou vlajku? Tak máš problém. Mluví se o dalším důvodu pro vyhazov vrcholné šéfky Marvelu


 Situace se dál komplikuje.

Nedávno byla po sedmnácti letech u Marvelu propuštěna jedna z vrcholových manažerek Victoria Alonso. Nejdříve se mluvilo o tom, že důvodem bylo nejednoznačné přijetí čtvrté fáze Marvelovského filmového universa a špatné vztahy s experty na digitální efekty. 

SOUVISEJÍCÍ: BÝVALÁ MANAŽERKA MARVELU UVAŽUJE O ŽALOBĚ NA DISNEYHO KVŮLI VYHAZOVU

Následně to vypadalo, že důvodem je, že Alonso produkovala a během rozhovorů propagovala film Argentina, 1985 (2022) a to je prý porušení smlouvy, kterou má s firmou Disney (té patří Marvel). Nicméně právnička Victorie tvrdí, že Disney dovolil její klientce práci na tomto filmu. 

A nyní se objevily zprávy o tom, že situaci nepomohlo ani to, že údajně chtěli šéfové Marvelu po Victorii, aby ve filmu Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) nechala rozostřit duhovou vlajku a slovo "Pride" ve výloze v případě sestřihu pro Kuvajt, ale Alonso to odmítla.

V článku od THR nebylo přímo specifikováno, že tohle byl důvod pro propuštění, ale podle všeho si tímto krokem Alonso příliš nepomohla. 

Situace se tedy dál komplikuje a vypadá to, že skončí u soudu, pokud nedojde k mimosoudnímu vyrovnání, které bude přijatelné pro obě strany.

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat