Má Keanu Reeves už "plné zuby" ztvárňování Johna Wicka, nebo by klidně natočil i pětku? A ultrastylový trailer na seriálový prequel


Šel by do toho? POZOR, SPOILERY!!!

Aktuálně v kinech boduje John Wick: Kapitola 4 (2023) a je očividné, že tahle série zraje jako víno a navíc poslední díl zřejmě bude finančně nejúspěšnější. Nicméně, po tolika letech vyvstává otázka, jestli ještě Keanu Reevese role baví a zda by souhlasil s případným natáčením pátého dílu bez ohledu na to, že se zdá, že cesta Johna Wicka byla čtyřkou uzavřena:

"Nevím, myslím, že se přikloním k nikdy neříkej nikdy. Tím chci říct, že bych nikdy nenatočil film John Wick bez Chada Stahelskiho (režisér všech čtyř dílů, pozn. redakce). Museli bychom vidět, jak by to vypadalo. Pokud jde o mě, působí to správně, že se John Wick nalezl svůj klid."

Samozřejmě jsou tu možnosti, jak se k postavě vrátit, ale po čtyřech dílech a tom, jak byla ukončena čtyřka to působí trošku zbytečně. Navíc se chystá spin-off Ballerina (premiéra 6. 6. 2024), takže o svižnou akci nepřijdeme. 

Navíc, v září odstartujte třídílná série The Continental, která se bude odehrávat ve stejném universu, nicméně v sedmdesátých letech minulého století a vypadá to hodně stylově. Tady je trailer. 

Zdroj: EW, Paramount Pictures (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat