Marvel se intenzivně snaží zjistit, jak unikl scénář k Ant-Manovi 3. A tvůrce Avengers 5 neřeší fáze MCU


Komiksové střípky.

Marvel si sice velmi hlídá to, aby se nedostaly spoilery na veřejnost, ale nedaří se to ani zdaleka tak dobře, jak by si přál. Většinou, když k tomu dojde, to Marvel řeší, ale tentokrát se zdá, že to hodlá řešit intenzivněji. 

Konkrétně se bavíme o scénáři k filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023), který se před premiérou filmu objevil na fóru Reddit. A Marvel se rozhodl za každou cenu zjistit, jak k tomu došlo a snaží se prý zajistit předvolání právě pro zástupce Redditu, aby pomohli se zjištěním identity konkrétních osob, které za únikem stojí.

Zatím není jasné, jestli to vůbec bude mít nějaké efekt, ale je patrné, že Marvel to tentokrát nehodlá nechat být. A zdá se, že i Reddit to bere vážně, protože z něj zmizelo fórum, které se marvelovským spoilery zabývalo.

Scénář ke třetímu Ant-Manovi mimochodem napsal Jeff Loveness, který pracuje i na scénáři k Avengers: The Kang Dynasty (premiéra 1. 5. 2025) a Jeff se nechal slyšet, že se příliš nezabývá tím, do jakých fází se dělí Marvelovské filmové universum:

"Víte, prostě jsem se snažil jen soustředit na psaní a pak je možné přijít s nějakými věcmi, abyste mohli pokračovat. Je mi jedno, v jaké jsme fázi. Spíše mi jde o to, abych prostě vytvořil zábavnou rodinnou dobrodružnou komedii se skvělým padouchem. Myslím, že na to se ve finále lidé chtějí dívat, a pokud svou práci odvedete dobře, lidi to nadchne i do budoucna."

Samozřejmě budou pátí Avengers provázáni s hromadou dalších marvelovek, ale jak je patrné, není to pro scenáristu priorita. Jestli je do dobře, nebo špatně, to se uvidí za nějaké dva roky. 

Zdroj: CBMSlashfilm, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat