Lhal si o DC plánech, byl obviněn šéf DC James Gunn, ten se ale nařčení brání


Nesouhlasí s tím.

James Gunn se společně s Peterem Safranem ujal dohledu nad DC Studios a protože se pánové rozhodli (částečně) rebootovat DC Universum, někteří lidé jim nemohou přijít na jméno a nenechají na nich nit suchou. 

Nyní byl například Gunn obviněn z toho, že lhal o DC. Konkrétně prohlásil, že je jeho cílem nelhat fanouškům, nicméně mu na Twitteru byla připomenuta jeho vyjádření z minulosti, kdy na otázku, kterým známým DC postavám by se rád věnoval odpověděl:

"Nezvolil bych si a nezvolil jsem si ani jednu z nich. Mnohem více mě to táhne k méně populárním postavám a vyprávění jejich příběhů."

A kromě toho ještě také to, že kdysi prohlásil, že by nechtěl stát v čele DC ani Marvelu. Což očividně dál neplatí. Jak to Gunn vysvětlil:

"Nic z toho nebyla lež. Byl mi nabídnut Superman, ale místo toho jsem udělal [Sebevražedný] oddíl. O pár let později jsem pochopil, jak si poradit se Supermanem (napíše scénář k filmu Superman: Legacy, pozn. redakce) & pustil se do toho. Nechtěl jsem být jediným generálním ředitelem DC, ale když přišli s nabídkou pro mě A Petera, řekl jsem ano, protože jsem se mohl soustředit na kreativní stránku."

Samozřejmě lidé mění názor a pokud to budeme brát doslovně, tak Gunn neprohlásil, že by si NIKDY nezvolil známou DC postavu a NIKDY by nechtěl být v čele velké společnosti, takže technicky řečeno nelhal.

Pokud jde o nás, počkáme s kritikou (nebo chválou) až do doby, kdy uvidíme první plody jeho práce v čele DC.

Zdroj: The Direct, DC Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat