The Last of Us: Finále první řady bude hodně kontroverzní, předpokládá představitelka Ellie


 Ale tvůrci jsou na to asi zvyklí. 

Seriál The Last of Us je skvělý, ale i on je spojen s určitou kontroverzí. Například, pokud jde o obsazení Ellie, kdy ji ztvárňuje šikovná herečka Bella Ramsey, ale někteří fandové videoher neřeší její talent, více se soustředí na to, že nevypadá jako předloha. 

Někteří diváci (nechceme říct homofobní, ale...) zase nemohli překousnout třetí epizodu, která se zaměřila na dva stárnoucí gaye přežívající ve své rádoby oáze klidu uprostřed apokalypsy. 

A pokud jde o devátý díl (a současně finále první řady), i v jeho případě právě Bella předpokládá, že nebude přijat úplně jednoznačně:

"Rozdělí to lidi a to hodně - hodně."

O závěru aktuální řady toho moc nevíme, jen to, že bude mít zřejmě 43 minut, což je na poměry tohoto seriálu docela málo. Ale pokud jde o příběh, můžeme zatím jen tipovat. Samozřejmě ho lze odhadovat na základě hry, ale jak víme, tvůrci nemají problém se od ní občas více či méně odklonit. 

Je tedy otázkou, jak tomu bude v tomto případě, zda filmaři budou respektovat předlohu, nebo se vydají vlastní cestou. Co by vám vyhovovalo víc?

Devátý díl nazvaný Look for the Light bude mít premiéru 12. 3. 2023.

Zdroj: Voque UK, HBO Max (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat