Představitelka nové Black Widow brání komiksové blockbustery

 

Florence Pugh není nadšená z jejich kritiky.

Florence Pugh je herečkou, která se objevuje jak v nezávislých projektech, tak ve velkofilmech. Například ztvárňuje novou Black Widow v Marvelovském filmovém universu. A právě o účasti v blockbusterech se rozpovídala a brání je:

"Když jsem se poprvé upsala Marvelu, mnoho lidí ze světa nezávislých filmů mi říkalo, že se nikdy nevrátím k malým filmům a to mě rozčílilo, protože si myslím, že je na všech těchto filmech něco krásného. Je tu krása na masivních epických příbězích jako jsou Duna, jako je Marvel nebo dokonce Oppenheimer, který jsem natáčela. Jsou to neuvěřitelné megafilmy. A je tu také krása na všech těchto malých filmech, které ne všichni uvidí, ale budou mít dopad na správného člověka ve správnou dobu. Nikdy mě nenapadlo, že budu točit jen jeden typ filmů. Vždy jsem věděla, že se chci věnovat různým oblastem."

Diváků jsou různé druhy a je fajn, že si každý může vybrat to své a stejně tak herci si mohou zvolit, v čem chtějí hrát. A existuje hromada těch, kteří se objevují ve velkých i komorních filmech, což je i případ Florence a je trošku nefér tvrdit, že když bude pracovat na blockbusterech, nebude se už věnovat nezávislým projektům. Očividně stojí o to dělat různé typy filmů a není důvod si myslet, že ji v tom hraní ve velkofilmech zabrání. 

Zdroj: Total Film, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat