Jsem nevinen, trvá si na svém představitel Kanga. Jeho právnička zveřejnila zprávy od údajně napadené ženy. Marvel řeší, co dál


 Herec odmítá obvinění.

Minulý víkend byl zatčen Jonathan Majors za napadení své přítelkyně. Samozřejmě právní zástupkyně herce Priya Chaudhry trvá na jeho nevině a prezentuje jako důvod obvinění to, že Majorsova partnerka trpí emocionálním problémy.

Situace se očekávatelně začala komplikovat s tím, že vyšlo najevo, že Jonathan volal policii ještě před údajným napadením, protože se měl bát o svou přítelkyni a nyní dokonce jeho zástupkyně tvrdí, že obětí je sám Majors. 

"Policie dorazila se záchranáři, což je standardní postup a zatknula pana Majorse kvůli protokolu newyorské policie, který vyžaduje zatčení v případě určitých okolností. Stejný den, jen o sedm a devět hodin později, tato žena poslala zprávy panu Majorsovi, kde přiznává, že ona byla tím, kdo použil fyzickou sílu proti němu."

Údajné SMS si můžete přečíst (v AJ) níže.

Zdroj: Jonathan Majors

Je možné, že obvinění proti Majorsovi budou stažena, ale přesto už je jeho kariéry ovlivněna. Americká armáda stáhla reklamu, jejíž byl součástí, nicméně asi nejvíce lidí zajímá, jak to bude dál, pokud jde o jeho účast v Marvelovském filmovém universu. 

Podle znalce branže Jeffa Sneidera zatím Marvel neučinil žádné rozhodnutí, ale prý se sešel s agenty herce, aby probrali další možné postupy.

Situace se samozřejmě bude dál odvíjet podle toho, jestli se prokáže hercova vina či nevina. 

Zdroj: The Direct, The Hot Mic, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat