Do MCU míří nový padouch. A ve druhém Batmanovi zřejmě uvidíme nečekaného padoucha

Komiksové střípky.

Marvel chystá seriál o Wonder Manovi, což není žádné velké tajemstvím a víme, že v něm uvidíme také herce Demetria Grosse. Spekulovalo se o tom, že ztvární padoucha Erica Williamse alias Grim Reapera a zdá se, že tomu tak opravdu bude. Ten původně neměl superschopnosti, používal ale kosu od Tinkerera, která mu poskytla plno schopností. Aktuálně má v komiksu různé nadpřirozené talenty, jako je například teleportace nebo možnost oživit mrtvé. 

Datum premiéry seriálu zatím známo není, ale lákavé je, že tvůrci slibují podívanou, kterou jsem v Marvelovském filmovém universu ještě neviděli. 

"Bahnitý padouch"

Když už je řeč o svérázných záporácích, jednoho zřejmě uvidíme i ve druhém Batmanovi. Přestože první díl z roku 2022 se držel poměrně při zemi a sázel na thrillerový nádech, dvojka si pravděpodobně, minimálně, pokud jde o padouchy, vyhodí z kopýtka a zamíří do trošku divočejších vod. Proslýchá se totiž, že v ní uvidíme Clayface. 

V DC komiksech tohle jméno používalo více padouchů, kdy ten nejznámější byl tvořen jakousi bahnitou hmotou, což k realističtějšímu podání Batmana moc nesedí. Na druhou stranu, než se z Clayface stala hrouda zeminy, neměl nadlidské schopnosti, možná tedy tvůrci využití tuhle variantu. 

Těžko říct, ale nejpozději se to dozvíme během premiéry 3. 10. 2025.

Zdroj: TV Line, Deadline, DC Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat