Captain America 4 prý bude odkazovat na X-Meny. Lady Gaga zpívá song z Jokera 2. Ed Harris se přidává k MCU


A Julia Louis-Dreyfus se příští rok objeví minimálně ve dvou marvelovkách.

Stále čekáme na to, až se tým X-Men objeví v Marvelovském filmovém universu (zatím jsme se museli spokojit s cameem Profesora X) a aktuálně to vypadá, že k tomu jen tak nedojde, ale současně se zdá, že na ně budou filmy z blízké budoucnosti odkazovat. Například ve filmu Captain America: New World Order (premiéra 2. 5. 2024). Zdá se, že v něm se bude operovat s velmi specifickým kovem a podle všeho to bude adamantium. Netřeba připomínat, že to pokrývá kostru Wolverina. Je otázkou, jak bude adamantium zakomponováno do děje, ale snad nepůjde jen o pomrknutí na fandy.

Ve filmu by se také měla objevit Julia Louis-Dreyfus jako tajemná Valentina Allegra de Fontaine, což znamená, že ji uvidíme příští rok nejméně ve dvou marvelovkách. Velkou roli bude mít i v Thunderbolts (premiéra 25. 7. 2024) a zdá se, že tahle postava si pomalu buduje v MCU pozici šedé eminence, což není překvapením pro ty, kteří znají její komiksovou minulost.

Julia se k MCU přidala nedávno a samozřejmě Marvel dál oslovuje nové herce. Například Eda Harrise, který by se měl objevit v seriálu Wonder Man. Není jisté, koho by měl ztvárnit, ale mluví se o postavě jménem Neal Saroyan, což je agent hlavního hrdiny (který působí i jako hollywoodský herec).

Datum premiéry seriálu zatím oznámeno nebylo.

A nakonec si poslechněte píseň ze druhého Jokera (premiéra 3. 10. 2024), který bude muzikálem. Role Harley Quinn se ujme Lady Gaga a právě ta ve videu zpívá:

Zdroj: The Hot Mic, Warner Bros. Discovery/DC Films (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat