Elizabeth Olsen by ráda vykoupení pro Scarlet Witch


Asi se jí nelíbí, jak se v poslední době Wanda chová. 

Jak se předpokládalo, ze Scarlet Witch se vyklubala záporačka, která provedla několik věcí (byť s pochopitelným cílem), které jsou vysloveně padoušské (kouzelníci z Kamar-Taj by mohli vyprávět, respektive někteří už ne). Ale její představitelka Elizabeth Olsen přesto doufá, že se Wanda dočká určitého vykoupení:

"Nyní s ní můžeme udělat cokoliv! Mám pocit, že už jsme mnohé udělali. Nyní si můžeme užít skutečnou zábavu. Cítím, že v jejím případě je tu spousta legrace, kterou si s ní můžeme užít. Často ztělesňuje emoce příběhu a mě zajímá, co dalšího můžeme prozkoumat. Doufejme, že se jí dostane nějakého vykoupení."

Dá se tušit, že jsme Scarlet Witch (bez ohledu na konec Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství) neviděli naposledy, ale nebude vůbec snadné to, aby se alespoň částečně vykoupila, má na "triku" hodně nepěkné věci.

Zatím není jasné, kdy a kde by se mohla Wanda vrátit, ale mluví se o tom, že možná v seriálu Agatha: Coven of Chaos který nemá zatím stanoveno přesné datum premiéry, ale mluví se o tomto, ovšem spíše příštím roce.

Zdroj: ScreenRant, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat