Čekám, až mě pozvou zpátky do série Thor, abych ji zachránil, vtipkuje představitel Hulka. A prý se chystá seriál Silver Surfer


 Komiksové střípky.

Zatím poslední díl série Thor a to Láska jako hrom (2022) se podle mnohých zrovna nepovedl a už byl prostě příliš "over the top" a to na rozdíl od Thor: Ragnarok (2017), který uměl humor dobře vyvážit.

A právě k Ragnaroku se objevil i Hulk, jehož představitel Mark Ruffalo o celé situaci zavtipkoval:

"Mám slabost pro Chrise Hemswortha. Takže čekám na to, až mě pozve zpátky do série Thor, abych ji zachránil... To je vtip... Zruší mě..."

Možná je to vtip, ale návrat Hulka by určitě mnozí ocenili.

A určitě by spousta lidí chtělo znovu vidět Silver Surfera, ale tentokrát poprvé jako součást Marvelovského filmového universa.

Už se o tom několikrát mluvilo a nyní se objevila informace, že Marvel opravdu hodlá natočit seriál Silver Surfer a výkonné produkce by se měl ujmout Matt Shakman, který dohlédne i na film Fantastická čtyřka (premiéra 13. 2. 2025), což zní logicky s ohledem na to, že Silver Surfer má s tímto týmem bohatou komiksovou minulost. 

Původně se mluvilo o tom, že vznikne speciál Silver Surfera, ale nyní to vypadá, že se Marvel více přiklání k seriálové verzi. Bohužel zatím není jasné, kdy by se na ní mohlo začít pracovat.

Zdroj: The Direct, The Hot Mic/CBM

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat