Ant-Man 3: Film zřejmě nepřekoná půl miliardy dolarů. Ovlivní negativní recenze scénář pátých Avengers? A byl naznačen návrat Scarlet Witch?


 Co na to scenárista.

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023) začal v kinech velmi dobře, nejlépe ze série, ale v následujících týdnech se tržby výrazně propadly a analytici nyní očekávají, že by se celosvětové výdělky mohly zastavit někde v rozmezí 475 až 490 milionů, což by znamenalo nejméně peněz ze všech Ant-Manů.

Pokud se odhady potvrdí, půjde pro Marvel o nepříjemnou informaci s ohledem na to, že se jedná o start páté fáze Marvelovského filmového universa a jsme mimo pandemické období, které by mohlo nižší tržby částečně vysvětlit. Ekonomická katastrofa by to nebyla, ale o další náznak toho, že by Marvel měl zpozornět určitě. 

Dá se čekat, že ne zrovna pochvalné recenze a neoslnivé tržby samozřejmě ovlivní budoucnost marvelovek. Co třeba Avengers: The Kang Dynasty (premiéra 1. 5. 2025), které píše stejný scenárista jako třetího Ant-Mana Jeff Loveness? Na to odpověděl sám tvůrce:

"...jsem velmi nadšený z toho, že budu psát další [film]. Nyní [negativní recenze] neovlivňují mou práci, ale uvidíme jestli nebyla má průkazka zablokována ze strany Disneyho. Uvidíme, jestli se dostanu zpátky do budovy."

Jeff zavtipkoval o tom, zda přijetí třetího Ant-Mana neznamená nelibost ze strany Disneyho, ale zatím to tak nevypadá, takže může dál pracovat na nových Avengers, kteří snad dopadnou lépe. 

Návrat Scarlet Witch?

Osud Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) je nejistý, což samozřejmě mnohé vede k dotazům na to, zda se vrátí. Například v seriálu Agatha: Coven of Chaos, který je spin-offem k sérii WandaVision, kde měla Scarlet Witch hlavní roli. A jak na to Elizabeth odpověděla?

"Nikdy nevím, jak na tyhle otázky odpovědět, až na to, že... Myslím, že se vrátím..."

Potvrzení to asi není, spíše hereččin odhad, ale bylo by překvapením, pokud bychom ji znovu neviděli. Seriál by se mohl objevit už letos, ale spíše se počítá s příštím rokem.

Zdroj: CBM, CB, Deadline, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat