Šéf Marvelu prý pokukuje u Disneyho po jiné práci. Jason Momoa čelí kritice diváků kvůli podpoře Ezry Millera. A The Marvels opět posunuti


 Komiksové střípky.

Kevin Feige je aktuálně prezidentem Marvel Studios, tím pádem v případě téhle společnosti nemůžete po kariérním žebříčku vyšplhat výše, ale podle znalce branže Jeffa Sneidera pokukuje Kevin po další práci a to v případě společnosti Disney Studios (jak asi víte, Marvel patří firmě Disney). 

Podle Sneidera by rád pozici, kterou zastával Alan Bergman, což je předseda představenstva Walt Disney Studios. To by z něj udělalo druhého nejvýše postaveného člověka v téhle společnosti hned po staronovém šéfovi Bobu Igerovi. Feige by tak dohlížel nejen na Marvel, ale třeba i Lucasfilm nebo Pixar.

Je otázkou, zda tuhle pracovní pozici získá, ale zkušenosti a výsledky má přesvědčivé, tím pádem to rozhodně není nemožné. 

Jason Momoa se chvály nedočkal

Jason Momoa je sympaťák, o tom není sporu, ale i on může občas udělat něco, co se některým lidem nelíbí. Například podpořit Ezru Millera v roli Flashe (premiéra jeho sólovky 15. 6. 2023). Jak jste jistě slyšeli, Ezra aktuálně prochází psychologickou léčbou a to proto, že se v minulosti dopustil několika velmi problémových věci (za některé byl i odsouzen) jako je napadení, vyhrožování a neoprávněné vniknutí na cizí pozemek. 

Tím některé lidi popudil a popudilo je i to, že ho Momoa podporuje. Sdílel trailer na film Flash a dodal k němu:

"Jsem tak nadšený a pyšný na tenhle film. Miluji tě, Ezro. Nemohu se dočkat, až to uvidím. Aloha J."

To ale vyvolalo vlnu kritických komentářů ve stylu toho, že není úplně v pořádku podporovat někoho, kdo se dopustil tolika kontroverzních činů. 

Někteří lidé věří ve druhou šanci, jiní mají pocit, že Ezra toho má na "triku" tolik, že není úplně ideální mu veřejně vyjadřovat podporu. Co myslíte vy?

The Marvels se opět přesouvají

Pokračování filmu Captain Marvel (2019) The Marvels aktuálně nabídlo plakát, což je dobrá zpráva. Ta špatná je, že se premiéra opět posouvá. Původně měla být 17. 2. 2023, poté 28. 7. 2023 a nyní je to 10. 11. 2023 (bez podrobnějšího vysvětlení důvodů). Tak snad je to poslední změna.

Zdroj: Marvel Studios

Zdroj: The Hot Mic, Instagram, The Direct, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat