Scenárista promluvil o filmu Constantine 2. Představitel Magneta by se klidně objevil v Deadpoolovi. A seriál Patricka Stewarta má vynikající hodnocení

 


Komiksové střípky.

Velmi milým překvapením bylo oznámení, že vznikne druhý díl Constantinea, ve kterém se vrátí Keanu Reevese. O filmu toho zatím moc nevíme, ale nyní se (byť stručně) rozpovídal scenárista Akiva Goldsman:

"Nový film rozšíří témata, kterým jsme se věnovali v původním filmu a to udržení bariéry mezi Zemí a monstry, která číhají na druhé straně."

No dobře, není to moc detailní, ale zatím se s tím musíme spokojit.

Picard boduje

Paramount nabízí hned několik seriálů Star Trek, ale někteří fandové původních projektů peskují, že se ani zdaleka kvalitou neblíží předchozím sériím. Ovšem, nyní se objevily recenze na třetí řadu Star Trek: Picarda a jsou extrémně pochvalné. Aktuálně je 100 % recenzí pozitivních a jde prý o příjemnou změnu stylu ve srovnání s předchozími řadami. Třetí série měla premiéru 16. 2. 2023.

Magneto se vrací?

Admirála Picarda hraje Patrick Stewart, který ve filmech X-Men (a v Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství) ztvárnil Profesora X. A s ním je blízce spojen Magneto. Jak bylo řečeno, Profesor X se vrátil a je tu tak otázka, zda se ukáže i sir Ian McKellen jako Magneto. K tomu se vyjádřil Patrick:

"Řekl něco jako, [Hej, udělal bych to!], ano je to pravda. Ale sir Ian a já ještě nejsme hotovi. My... máme plány."

Jaké, to zatím nevíme, ale mluví se o tom, že Marvel chce Patricka Stewarta zpět.

Zdroj: Deadline, RottenTomatoes, ET


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat