Ne, novému Supermanovi nebude 25 let. Vměšuje se Warner Bros. do DC projektů? A šéf DC slibuje příchod nových postav


 Komiksové střípky.

Je tu nové DC Universe, na které dohlédnou Peter Safran a James Gunn. A s ohledem na minulost, kdy Warner Bros. Discovery, které vlastní práva na DC projekty, údajně některým tvůrcům hodně "kecalo" do práce (což často nedopadlo dobře) vyvstává otázka, jak volnou ruku Gunn a Safran mají. Na to odpověděl právě první zmíněný:

"Peter a já jsme studiem. Není tu žádné jiné vměšování."

Pánové tedy mají tvůrčí svobodu, což je sice bezva, ale současně, pokud něco nevyjde, nemohou se vymlouvat na to, že za to může někdo jiný. 

Hodně sledovaný bude jistě film Superman: Legacy, který představí mladšího Supermana. Nedávno se objevila informace, že by mu mělo být 25 let. Je to pravda?

"...lidé spekulují o věku obou (Supermana a Batmana, pozn. redakce). Vše, co řeknu, že je Superman mladší než čtyřicátník a Batman MŮŽE být o pár let starší než Superman... Ne! Neustále se to opakuje (to, že bude Supermanovi 25 let, pozn. redakce), ale to jsem nikdy neřekl."

Zatím je tedy jasné jen to, že Superman nebude čtyřicátník, což už ale bylo prozrazeno v minulosti, když bylo oznámeno, že se dočkáme mladšího Supermana a původní představitel Henry Cavill se blíží čtyřicítce. 

Kromě toho Gunn v reakci na článek serveru BleedingCool, ve kterém se řeší, které DC postavy by redaktoři rádi viděli v hraném filmu odpověděl ve stylu, že se dočkáme čtyř z osmi zmíněných. Nepřekvapivě ale neprozradil kterých.

Zdroj: Twitter (I, II), DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat