Flash: Ve filmu se objeví seriálový Flash Grant Gustin a nahradí Ezru Millera, tvrdí nová spekulace


 Je to možné?

Letos se konečně dočkáme dlouho odkládaného filmu Flash (premiéra 15. 6. 2023) a podle prvních reakcí je to parádní podívaná. Otázkou ale je, jak to bude dál s Ezrou Millerem jako Barry Allenem/Flashem. V jeho případě se už delší dobu řeší poměrně problémové chování a sice prochází psychologickou léčbou a zástupci DC Studios nenaznačili, že by chtěli roli přeobsadit, ale nebylo by to překvapením. 

Nyní se dokonce objevila zajímavá zpráva, že ve filmu bude k vidění Grant Gustin, který ztvárňuje seriálového Flashe, což by dávalo smysl, Ezra Miller měl cameo v seriálové verzi Flashe, ale zaznělo i tvrzení, že právě Gustin nahradí Millera jako filmového rychlíka.

Zní to jako spekulace, která má daleko k tomu, aby se naplnila, ale poměrně známý YouTuber John Campea věří, že k tomu skutečně dojde.

Naznačovat by to mohlo i to, že seriál Flash končí, ale na druhou stranu to není jasná záruka toho, že se Grant stane filmovou verzí tohoto člena Justice League. 

Musíme počkat na další detaily, které danou informaci potvrdí, nebo vyvrátí, zatím to bereme s velkou rezervou. Jak bylo řečeno, cameo by nás nepřekvapilo, převzetí pochodně ano.

Zdroj: The Direct, The CW (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat