Proč se Aquaman prvním divákům vůbec nelíbí (a ne, nemůže za to Amber Heard). A Tom Holland se prý objeví v jako Spider-Man v animovaném projektu


 Komiksové střípky.

Nedávno se objevily zvěsti, že si Aquaman and the Last Kingdom (premiéra 26. 12. 2023) během testovacích projekcí nedopadl vůbec dobře. A někteří samozřejmě naznačovali, že za to může Amber Heard v role Mery, což má souvislosti s tím, že její vztah s Johnnym Deppem respektive následné soudní řízení vedla k tomu, že je herečka ve velké nelibosti.

SOUVISEJÍCÍ: REAKCE NA TESTOVACÍ PROJEKCE DRUHÉHO AQUAMANA JSOU DRSNÉ

Odpůrce Amber ale zklameme, ona není hlavním problémem. Kritika filmu míří jiným směrem, údajně je totiž příběh chaotický a nesoustředěný, některé momenty jsou z dějového hlediska velmi nepovedené a vtipy jsou nezáživné až trapné. 

Tvůrci ještě mají nějaký čas na úpravy, ale otázkou je, zda zvládnou vyřešit vše (nebo alespoň většinu toho), co je filmu vytýkáno, protože to vypadá, že toho rozhodně není málo. 

Animovaný Tom

Nedávno jsme vás informovali, že Tom Holland uzavřel skvělou smlouvu na další působení v roli Spider-Mana a nyní vyšlo najevo, že se ho dočkáme i v animovaném projektu Spider-Man: Napříč paralelními světy (premiéra 1. 6. 2023). Podle všeho právě jeho účast vedla ke zpoždění filmu, kdy bylo potřeba sladit natáčení s jeho rozvrhem. Holland prý ztvární Petera Parkera/Spider-Man z alternativní dimenze, což asi není překvapením. 

Zdroj: CBMThe Hot Mic, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat