Aquaman 2 je nejhorším DC filmem, ozývá se po testovacích projekcích. A Wonder Woman se prý neloučí


Komiksové střípky.

Po úspěchu filmu Aquaman (2018) byla schválena i dvojka, ale proslýchá se, že bude poslední, ve které se titulní role ujme Jason Momoa. A zdá se, že to nebude rozloučení, které by si diváci asi přáli. Podle všeho totiž testovací projekce nedopadly vůbec dobře. 

A to je ještě mírně řečeno, zaznívají totiž hlasy, že jde o zatím vůbec nejhorší DC film, což by bylo překvapením s ohledem na (ne)kvalitu některých DC projektů, ale vyloučeno to samozřejmě není. 

Pro tvůrce to samozřejmě není dobrá zpráva, sice mají do premiéry ještě nějaký čas, Aquaman and the Lost Kingdom dorazí do kin 28. 12. 2023, ale to nemusí být dost, abyste zachránili celý film. 

Objevují se dokonce zprávy, že nepovedenost druhého Aquamana je důvodem, proč se Jason Momoa chce s rolí dobrovolně rozloučit a hodlá si zahrát další ikonickou DC postavu a to Loba. 

Ještě není vše ztraceno, filmaři mají prostor s filmem něco udělat, ale otázkou je, jestli to zvládnou. To se dozvíme v prosinci tohoto roku. 

Další DC postavou s nejistým osudem je Wonder Woman. Není jasné, jestli ji dál bude ztvárňovat Gal Gadot, informace se rozcházejí, ale pokud jde o samotnou amazonskou superhrdinkou, samozřejmě se ji znovu dočkáme. Přece jen, patří k nejpopulárnějším postavám od DC. 

A to, že se vrátí potvrdil i nový spolušéf DC Studios James Gunn. Ten prozradil, že jsou pro ni plány a odmítl, že nebude k vidění delší dobu. Zřejmě je se tedy návratu Wonder Woman dočkáme poměrně brzy. 

Zdroj: Jeff Sneider, Twitter, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat