Ve třetím Ant-Manovi se měla objevit "Stiflerova máma". A pro Marvel je herečka z Padesáti odstínů šedi vzorem pro důležitou postavu


 Komiksové střípky.

Herečku Jennifer Coolidge asi všichni známe z filmů Prci, prci, prcičky, kde ztvárnila ikonickou Stiflerovu mámu. Ale Jennifer má na kontě mnohem více rolí a aktuálně boduje díky skvělému výkonu v seriálu Bílý lotos

Není tím pádem překvapením, že si jí všimnul Marvel, respektive scenárista Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023) Jeff Loveness, který prozradil, že se chvíli diskutovalo o tom, že by se ve filmu objevila v roli Lindy, tedy ženy, se kterou měl aféru Hank Pym (Michael Douglas) v době, kdy byla jeho manželka Janet (Michelle Pfeiffer) uvězněna v Quantum Realm. Nakonec od tohoto nápadu bylo upuštěno, ale je to škoda, bylo by to fajn cameo.

Dakota Johnson je prototypem superhrdinky

Dakota Johnson se od mučící místnosti v sérii filmů Padesát odstínů... přesunula do komiksového universa od Sony, kde ztvární Madame Web ve stejnojmenném filmu, který bude mít premiéru 15. 2. 2024.

A podle všeho je Dakota pro Marvel vzorem herečky, která by si měla zahrát Sue Storm/Invisible Woman ve filmu Fantastická čtyřka (premiéra 13. 2. 2025). 

Jinak řečeno, nehodlá obsadit přímo ji, ale někoho, kdo je podobným typem herečky. A jak už víme, Marvel chce nejdříve najít nejdříve představitelku Sue Storm a až poté herce pro další role, takže obsazení Invisible Woman je klíčové. Snad bude mít Marvel šťastnou ruku.

Zdroj: CB, The Hot Mic Podcast, Universal Pictures (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat