Kdo zřejmě zemře v Avengers: The Kang Dynasty. A žádní Batmanové ve druhém Aquamanovi


 Komiksové střípky.

Pátým filmem Avengers bude The Kang Dynasty (premiéra 1. 5. 2025) a jak už víme, Kang (Jonathan Major) není někdo, kdo by se s ostatními mazlil. A údajně v pátých Avengers zemře minimálně jedna důležitá postava z Ant-Mana. Konkrétně někdo z trojice Scott Lang (Paul Rudd), Hank Pym (Michael Douglas) nebo Janet van Dyne (Michelle Pfeiffer), se kterými už má Kang svou historii. A tu nejdelší s Janet, u které se předpokládá, že to bude právě ona, koho Kang zabije, ale to je zatím jen dohad. 

SOUVISEJÍCÍ: TESTOVACÍ PROJEKCE DRUHÉHO AQUAMANA PRÝ NEDOPADLY VŮBEC DOBŘE

Bez dvou cameo rolí

Už to bylo naznačeno v minulosti a zdá se, že se to opravdu stane. Řeč je o odstranění některých cameo rolí z filmu Aquaman and the Lost Kingdom (premiéra 26. 12. 2023). Konkrétně je řeč o dvou 
Batmanech (Ben Affleck a Michael Keaton). Oba se měli ve filmu objevit, ale s ohledem na to, jak nestálá byla situace u DC došlo k jejich vystřižení. 

Nedávno proběhly testovací projekce a podle všeho ani jeden ze zmíněných herců nebyl ve filmu k vidění. Škoda, ale dalo se to s ohledem na částečný reboot DC Universe čekat.

Zdroj: Alex Perez, CanWeGetSomeToast, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat