Nový Hellboy bude mládeži nepřístupný. A kdo by mohl být Grim Reaperem v MCU



Komiksové střípky.

Po neúspěchu rebootu Hellboye z roku 2019 asi není šokem zpráva, že se dočkáme dalšího restartu. Půjde o film na motivy komiksu Hellboy: The Crooked Man a režie se ujme Brian Taylor (ne zrovna povedený Ghost Rider 2 nebo zábavný akčňák Zastav a nepřežiješ). Právě ten prozradil o filmu pár zajímavostí:

"Vrátíme se zpátky a uděláme skutečný reset, který nám poskytne tahle verze [mladšího Hellboye, který se pohybuje v temných zákoutích světa... paranormální vyšetřovatel, noční tvor], což jsme zatím neviděli. Navrhl jsem hororový film s přístupností R a tým v Millenium je velmi podporující. Určitě jsme mluvili o tom, že by nikomu neprospělo dělat něco s přístupností R jen proto, aby to mělo přístupnost R. Pokud to má být R, musíme přidat A, B a C. Ale tenhle materiál, původní materiál je temný a děsivý a krvavý a dospělý."

Samotné R není zárukou kvality, důkazem budiž zmíněný film Hellboy (2019), ale na druhou stranu, větší drsnost Hellboyovi sluší. Snad tentokrát Brian zabere a nabídne film, ve který fandové Hellboye doufají.

Příliš rozvernou postavou není ani marvelovský Grim Reaper, což je padouch, který má kromě zajímavého technologického vybavení také zkušenosti v oboru nekromancie. Grim Reaper by se měl objevit v seriálu Wonder Man (což není šokem, v komiksu jde o bratra Wonder Mana) a podle nových informací o roli Grim Reapera jedná Demetrius Grosse.

Premiéra Wonder Mana zatím stanovena nebyla a Marvel podle všeho snižuje počet projektů, které bude každý rok vydávat, takže těžko říct, kdy se dočkáme.

Zdroj: Collider/FearHQ, Lionsgate (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat