Jak to vypadá se druhými Eternals? A očekává se, že tržby dalšího Shazama nebudou nic moc


 Komiksové střípky.

Eternals (2021) vyšli v době pandemie a recenze nebyly zrovna oslavné, což ovlivnilo výsledné tržby ve výši 402 milionů. Na druhou stranu, byť je to ve srovnání s jinými marvelovkami ne úplně oslnivá částka, s ohledem na to danou situaci, kdy se lidé do kin zrovna nehnali, to není málo. 

Druhý díl ale potvrzen nebyl (pokud pomineme určité náznaky herců) a stále není, ale specialista na branži KC Walsh se nechal slyšet, že Marvel přidal Eternals 2 do svého produkčního kalendáře. Zatím není jasné, kdy se začne natáčet, projekt je v počátečních fázích vývoje. 

Co bude zajímavé, bude sledovat vývoj tržeb projektu poté, co se opět otevřela kina. Jak si dvojka povede, když nebude čelit překážkám jako je pandemie?

Těm nebude čelit ani Shazam! Hněv bohů (premiéra 16. 3. 2023), ale pokud jde o finanční experty, ti v něj příliš velké naděje nevkládají. Očekávají, že během prvních tří dnů si ze severoamerických kin film odnese něco mezi 43 až 52 miliony dolarů. 

Pokud se to potvrdí, půjde o jeden z nejhorších startovních víkendů pro aktuální DC film vůbec. Méně získali jen Birds of Prey (33 milionů dolarů), Sebevražedný oddíl (26,2 milionů dolarů) a Wonder Woman 1984 (16,7 milionů dolarů), ovšem Birds of Prey byli mládeži nepřístupní a Sebevražedný oddíl a druhá Wonder Woman byli uvedeni jak v kinech, tak rovnou i na streamovací službě HBO Max.

Zdroj: KC Walsh, Box Office Pro, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat