Pán prstenů: Vrátíme se do Středozemě, chystá se nový film

 


Dalo se to čekat.

Pán prstenů je stále velmi oblíbená značka a byť seriálová verze vyvolala určitou kontroverzi (hlavně kvůli obsazení), existuje ještě dostatek lidí, kteří mají zájem se do Středozemě znovu vydat a pro ty máme (asi) dobrou zprávu. 

Chystá se totiž nový film a opět ve spolupráci firem Warner Bros. Pictures a New Line Cinema, které se spojily už v případě předchozích projektů (pod hlavičkou New Line Cinema vznikly, Warner Bros. vypomohlo s distribucí).

Zatím nebylo prozrazeno, ve kterém časovém období se film bude odehrávat a které postavy uvidíme, ale Michael De Luca a Pamela Abdy z Warner Bros. vydali následující prohlášení:

"Před dvaceti lety New Line udělala bezprecedentní krok, kdy na stříbrné plátno převedla neuvěřitelné příběhy, postavy a svět Pána prstenů. Výsledkem byla přelomová série filmů oceňovaná generacemi fanoušků. Ale bez ohledu na rozsah a množství detailů, které byly vloženy do těchto dvou trilogií, rozsáhlé, komplexní a oslnivé universum vysněné J.R.R. Tolkienem zůstává nadále z velké části ve filmech neprozkoumáno. Příležitost pozvat fanoušky do hlubšího filmového světa Středozemě je ctí a my jsme nadšení, že spojíme síly s [firmami] Middle-earth Enterprises a Embracer v případě tohoto dobrodružství."

Je určitě pravda, že je ve Středozemi stále co prozkoumávat, ale je to i riskantní krok, fanoušci předlohy a původních filmů jsou velmi ochranitelští a nebude snadné je uspokojit. 

Zdroj: SFFGazette, New Line Cinema (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat