Ant-Man 3: Důvodem nepovedených triků je Black Panther. A jaký měl být původně konec filmu?


 Komiskové střípky. POZOR, SPOILERY!!!

Obecně není (bez ohledu na svou zábavnost) film Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023) hodnocen zrovna dobře a jednou z hlavních kritik jsou nedoladěné speciální efekty. Například vzhled (jinak povedeného) padoucha M.O.D.O.K.a (Correy Stoll) není zrovna ideální. 

SOUVISEJÍCÍ: KDO ZŘEJMĚ ZEMŘE V PÁTÝCH AVENGERS

A nyní vyšlo najevo, co je důvodem (ne)kvality digitálních triků. Podle nových informacích byl příčinou Black Panther: Wakanda nechť žije (2022), kdy byli specialisté na efekty stahováni z Ant-Mana právě proto, aby pracovali na druhém Black Pantherovi. Třetí Ant-Man měl tím pádem k dispozici menší tým lidí, což se odrazilo na výsledném vzhledu filmu. 

Štáb to rozhodně neměl jednoduché a to také proto, že se natáčelo až do doby pár týdnů před premiérou s tím, že byl změněn i závěr filmu. Zatímco ve finální verzi byl Kang (Jonathan Majors) vtažen do energetického jádra a nepovedlo se mu uniknout z Quantum Realm, v původní verzi Kang unikl a uvězněni zůstali Hope (Evangeline Lilly) a Scott (Paul Rudd) s tím, že zbytek týmu samozřejmě začal pracovat na jejich záchraně, ale nebylo odhaleno, zda se to podařilo.

Není jasné, proč se Marvel rozhodl pro optimističtější konec, ale dá se tušit, že je to kvůli celkovému příběhu.

Zdroj: Vulture, The Direct, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat