"Vyštípal" Don Cheadle Terrence Howarda z role War Machinea? Je to náznak návratu Jessicy Jones? A vrátila by se hvězda Doom Patrol do filmů Mumie?

 


Komiksové střípky.

V prvním filmu Iron Man (2008) roli Jamese Rhodese/War Machinea ztvárnil Terrence Howard, ale následně ho nahradil Don Cheadle a to kvůli finančním neshodám mezi Terrencem a společností. Nicméně, samozřejmě se ozvaly i spekulace o tom, že Don svého předchůdce "vyštípal", což ale Cheadle odmítá:

"Nahradil jsem ho bez varování? Nevyštípal jsem Terrence z role... K tomu nedošlo, byla to volná role."

Dona budeme určitě ještě nějakou dobu jako War Machinea vídat. Objeví se nejen v seriálu Secret Invasion, ale také dostane vlastní film Armor Wars.

Návrat Jessicy Jones

Původně se počítalo s tím, že v seriálu Daredevil: Born Again bude mít výraznou roli Krysten Ritter jako Jessica Jones. Pak se ale začalo mluvit o tom, že má závazky jindy a její part dostane na starosti Jon Bernthal jako Punisher. 

Ovšem, nyní herečka zveřejnila fotku z posilovny, kde má tričko Daredevila, což podle některých naznačuje, že by se přece jen mohla v nové sérii Daredevila, která bude mít premiéru příští rok, objevit. Tak snad ano, byla to skvělá postava.

Brendan Fraser by do toho šel

Aktuálně Brendan Fraser boduje díky filmu Velryba (2022) a také komiksové jízdě Doom Patrol, ale spousta lidí ho zná hlavně díky třem filmům Mumie. Zatím se neplánuje čtyřka, ale pokud ano, šel by do toho Brendan?

"Nejsem proti, neznám herce, který by nestál o práci. Nevybavuji si, že bych byl ve svém profesním životě takhle slavný a současně takhle neplacený, takže se mnou počítejte!"

Jak ale bylo řečeno, čtvrtá Mumie není v plánu a upřímně, reálněji zní další reboot než čtyřka. Ale ani to nebylo potvrzeno. 

Zdroj: GQ, Deadline, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat