Už jsme to udělali a to lépe. Marvelovky a Black Adam jsou odpad, vzkázal herec z původního filmu Blade


Stephen Dorff se opět pustil do komiksovek. 

Představitel padoucha Deacona Frosta z filmu Blade (1998) Stephen Dorff se už v minulosti pustil do komiksovek a očividně ho to nepřešlo, protože se aktuálně nechal slyšet, že některé komiksové filmy jsou povedené, ovšem...

"Všechno tohle ostatní je odpad, je to prostě trapné, víte, co tím chci říct? Tím chci říct, bůh jim žehnej, vydělávají hromadu peněz, ale jejich filmy jsou na prd [smích]. A nikdo si je nebude pamatovat. Nikdo si nakonec nevzpomene na Black Adama. Ani jsem ho neviděl, vypadal tak špatně."

A vyjádřil se k chystanému remaku Bladea (premiéra 5. 9. 2024), který tentokrát chystá přímo Marvel (původní trilogii mělo na starost studio New Line Cinema):

"Marvel je zvyklý, že se do něj pouštím. Jak to jde s Bladem s přístupností PG, kdy ani nemůžete získat režiséra? [smích]. Protože kdokoliv, kdo se do toho pustí, tomu se všichni vysmějí, protože my už jsme to udělali a udělali jsme to lépe. Není tu další Steve Norrington (režisér prvního Bladea, pozn. redakce)."

Jak asi víte, nový Blade bude mít nižší věkovou přístupnost než ten původní a ano, došlo k výměně na postu režiséra. 

To, jak film dopadne není jasné, ale asi jasné je, že v dohledné budoucnosti Marvel Stephena kvůli nějaké roli neosloví.

Zdroj: The Daily Beast, New Line Cinema (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat