Pokud je Iron Man superhrdinou superhrdinů, Kang je padouchem padouchů, nechal se slyšet Jonathan Majors. A v Lokim se zřejmě objeví jeho zajímavá varianta


Komiksové střípky.

Kang (Jonathan Majors) se chystá na plné obrátky odstartoval svůj chaos v Marvelovském filmovém universu ve filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania (premiéra 16. 2. 2023) a jak víme, jde o mocného a nebezpečného padoucha. A také velmi inteligentního. To prozradil Jonathan Majors:

"...'Jsi chytrý, ale podívej, jak chytrý jsem já.' Takže se můžete podívat na Iron Mana Roberta Downeyho a říct, 'Dobře, pokud je superhrdinou superhrdinů a podobně, tak já budu padouchem padouchů..."

Jestli znáte komiksovou předlohu, asi vás nepřekvapí, že je Kang vysoce inteligentní, protože jde o potomka Sue Storm a Reeda Richardse (ovšem není jasné, jestli to platí i pro Marvelovské filmové universum), tedy dvou členů Fantastické čtyřky, kdy je Reed považován za nejchytřejšího muže na světě. 

Jak asi víte, první varianta Kanga se objevila už v první řadě Lokiho a ve druhé jich také bude hned několik k vidění. A nově se mluví o tom, že mezi nimi bude i Victor Timely, což je v komiksu poražený Kang, který cestoval v čase na začátek dvacátého století a svými zásahy se pokusil ovlivnit chod dějin. 

Premiéra druhé řady Lokiho by měla proběhnout letos v létě.

Zdroj: Deadline, Covered Geekly, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat