Po každém projektu se sejdeme a řešíme, co se povedlo a nepovedlo, prozradil šéf Marvelu

Kevin Feige promluvil o tom, jak to chodí v zákulisí. 

Marvelu se vede skvěle. I když někteří lidé tvrdí, že v předchozí fázi Marvelovského filmového universa společnosti trochu došel dech, finanční výsledky jsou stále parádní (trošku do toho promluvil covid-19, ale i tak se firmě daří). Ale samozřejmě tvůrci nechtějí usnout na vavřínech a vyšlo najevo, že v následujících letech se chtějí soustředit na kvalitu a ne kvantitu. Očividně to není nový nápad. Je to patrné ze slov kreativního prezidenta Marvelu Kevina Feigeho:

"Pitváme každý projekt nebo se o to snažíme, pokud nemáme příliš práce s následujícím projektem, sedneme si a diskutujeme, co se povedlo a co se nepovedlo. A vzpomínám si, kdy jsme to začali dělat, kdy jsme byli požádáni poprvé, abychom to udělali, bylo to u prvního Iron Mana. A nyní tomu říkáme pitvy, původní to byly schůzky [nazvané] 'co se nepovedlo'. Byli jsme požádáni, abychom takovou schůzku udělali ve spojení s Iron Manem. A já si pomyslel, 'Co se nepovedlo? Tenhle film je obrovský hit a odstartoval celé studio. Proč musíme dělat schůzku 'co se nepovedlo?'"

Je dobře, že to analyzují a snad se také svými zjištěními řídí. Jak bylo naznačeno, čtvrtá fáze Marvelovského filmového universa byla poměrně dost kritizována, tak uvidíme, jak se to odrazí na té páté. Tu odstartuje 16. 2. 2023 Ant-Man a Wasp: Quantumania.

Zdroj: The Movie Business Podcast, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat