Seriál, který nejvíce respektuje předlohu. A twerkování vám vadí, ale striptérky Tonyho Starka ne? Tvůrce brání seriál She-Hulk


 Dan Slott už toho má asi dost.

Seriál She-Hulk: Neuvěřitelná právnička dostal od nemalého množství diváků za uši a to například kvůli svému odlehčenému pojetí. Ovšem, někteří fandové komiksové předlohy seriál brání s tím, že jeho styl je věrný předloze, což je pravda, některé komiksy She-Hulk mají podobný nádech. 

A zřejmě má (v tomto případě ne úplně zasloužené) kritiky dost i jeden z hlavních tvůrců komiksů She-Hulk Dan Slott:

"Kdokoliv, kdo tvrdí, že She-Hulk není věrná komiksové předloze... Já jsem člověk, který napsal více sešitů She-Hulk než kdokoliv jiný. Četl jsem všechny komiksy She-Hulk. A pro informaci, jsem ten, kdo tvrdí, že jde o NEJVÍCE komiksu věrný seriál v MCU."

Jak Dan upozornil, pracoval také na komiksu She-Hulk, takže asi ví, o čem mluví.

Kromě toho se vyjádřil k rádoby kontroverzní scéně, kdy She-Hulk (Tatiana Maslany) twerkovala se svým idolem rapperkou Megan Thee Stallion:

"Lidé jsou naštvaní kvůli tomu, že She-Hulk pro zábavu twerkovala s celebritou, kterou má ráda... a z nějakého důvodu NEMAJÍ problém s tím, že má Tony Stark striptérskou tyč ve svém soukromém tryskáči v prvním Iron Manovi, kdy Tony Stark platí ženám, aby tancovaly pro jeho zábavu. Ušetřete mě tohoto nově objeveného rozhořčení."

Upřímně řečeno to vypadá, že do She-Hulk se pouštějí hlavně lidé, kteří neznají předlohu, protože zřejmě nevěděli, co je čeká. She-Hulk byla prezentována jako odlehčená komediální podívaná a tou také byla. To, že něco takového někomu nesedne je v pořádku, ale ne ve chvíli, kdy si o seriálu (a předloze) nic moc nezjistí a pak se diví, na co se dívají. 

Zdroj: Twitter (I, II), Disney+ (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat