Jeremy Renner se z nemocnice ozval fandům. A co mu popřáli jeho kolegové od Marvelu?


 Vyjádřila se i hercova rodina.

Před pár dny herec Jeremy Renner skončil v nemocnici po nehodě s rolbou, kdy došlo ke zranění hrudníku a ortopedickým zraněním s tím, že musel být Jeremy dvakrát operován a byl v kritickém, nicméně stabilním stavu. K incidentu došlo, když vyprostit auto, které uvízlo ve sněhu a samovolně se rozjela rolba vážící více než 6 tun.

Zdá se, že už je mu lépe, protože se ozval fandům, byť v krátkém vzkazu na sociálních sítích:

"Děkuji všem za vřelá slova. Jsem příliš mimo na psaní. Ale všem vám posílám lásku."

Vyjádření zveřejnila i Jeremyho rodina:

"Jeremyho rodina by ráda vyjádřila svůj vděk neuvěřitelným lékařům a sestrám, kteří na něj dohlížejí, dále také Truckee Meadows Fire and Rescue, oddělení šerifa ve Washoe, starostce Reno City Hillary Schieve a rodinám Caranovým a Murdockovým. Jsou také nesmírně zaskočeni a ohromeni neuvěřitelnou láskou a podporou od jeho fanoušků."

Aktuální informace jsou takové, že je Renner ve stabilizovaném stavu, ale čeká ho náročná a dlouhá rekonvalescence.

Herec se samozřejmě dočkal podpory i od kolegů. Chris Hemsworth (Thor) mu popřál rychlé uzdravení a poslal mu lásku. Chris Evans (Captain America) poznamenal, že je Jeremy drsňák a zbožňuje ho. Taika Waititi (režisér dvou filmů Thor a představitel Korga) označil herce za bratra a poznamenal, že ho má rád. Bratři Russoové (režiséři několika filmů Captain America a 
Avengers) poslali lásku a doufají v brzké uzdravení. Colbie Smulders (Maria Hill) také poslala lásku. Tu poslal i Paul Bettany (Vision) a popřál rychlé uzdravení. Evangeline Lilly (Wasp) poznamenala, že není překvapená, že Jeremy byl zraněn během toho, když někomu pomáhal, protože je někým, kdo je nohama na zemi a "nejskutečnějších" lidí v Hollywoodu. Mark Ruffalo (Hulk) poslal modlitby a popřál rychlé uzdravení. James Gunn (režisér Strážců Galaxie) prohlásil, že je jeho srdce s Jeremym. Hailee Steinfeld (Kate Bishop) pak vyjádřila vděčnost za to, že se herec uzdravuje a poslala mu lásku a modlitby a popřála rychlou rekonvalescenci. A Tara Strong (Miss Minute) poslal léčivou lásku, světlo a sílu.

Samozřejmě se vyjadřují další a další lidé, což určitě Jeremyho potěší.

Zdroj: Instagram, Deadline, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat