Šéf Marvelu odpověděl na to, jaké je tajemství úspěchu. A kdy se začne natáčet třetí Venom


Komiksové střípky.

I když někteří tvrdí, že Marvelovské filmové universum ztrácí na šarmu, pravdou je, že je stále velmi velmi velmi úspěšné. A samozřejmě je tu otázka, jaké je tajemstvím úspěchu. Na to byl tázán kreativní prezident Marvelu Kevin Feige během rozhovoru:

"Upřímnou pravdou je, což není tak vzrušující, ale vy v tomto podcastu nahlížíte pod pokličku, tak vám to prozradím. Nejsou tu žádná tajemství. Jsou tu tajemství, pokud jde o příběhy a spoilery a podobné věci, ale pokud jde o nějaký recept, protože lidé se na tohle ptají velmi dlouhou dobu, 'Jaký je recept?', pak je pravda taková, že není."

Řekněme si rovnou, i kdyby byl, asi by nebylo od Feigea moudré, aby to veřejně prozrazoval. Nicméně se dá věřit tomu, že neexistuje jeden univerzální postup, jak uspět. Je to kombinace mnoha různých často se měnících aspektů.

Kdy padne první klapka třetího Venoma

Druhý Venom nebyl úplně trefou do černého, ale vydělal dost (téměř 507 milionů dolarů) na to, aby vznikla trojka. Zatím sice nevíme, kdy by se měla začít natáčet, ale alespoň vyšlo najevo, kdy proběhne natáčení. Bude to od června do září tohoto roku a to v Anglii. 

Pokud se budeme řídit tím, co se odehrálo v minulosti, tak by film mohl dorazit do kina zhruba rok po dotočení.

Zdroj: The Movie Business Podcast, Patreon, Sony Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat