Navždy budu Aquamanem, vzkázal Jason Momoa


To ale neznamená, že by nemohl být i Lobem.

Nedávno se objevily zvěsti, že Jason Momoa už dál nebude Aquamanem, ale od DC neodejde a ztvární Loba. Následně Jason přiznal, že proběhla schůzka s vedením DC a Warner Bros. Discovery, která dopadla podle jeho představ a týkala se jeho snového projektu (věří se, že to byl právě Lobo). 


Nicméně, nyní Momoa prohlásil následující:

"Navždy budu Aquamanem. Jsou tu zvěsti... Navždy budu Aquamanem. Ať nikdo nemele blbosti. A mohou tu být i další postavy. Mohu hrát i v jiných věcech. Mohu být zábavný a drsný a okouzlující a to najednou."

S ohledem na toto vyjádření není překvapením, že se začalo řešit to, že by Momoa mohl dát hrát Aquamana, ale současně i Loba, což není nepředstavitelné. Ať už by existovali ve stejném universu, nebo by byl Lobo oddělen od hlavního DC Universa (podobně jako Joker nebo Pattinsonův Batman), mohlo by to fungovat. 

Lobo je postavou, která by po herci vyžadovala, aby byl výrazně namaskován (nebo upraven v postprodukci s pomocí digitálních kouzel) a málokdo by si asi spletl Loba a Aquamana, pokud by je hrál totožný herec. 

Zatím ale není nic jisté a musíme počkat, až se vedení DC Studios nechá slyšet, co vlastně chystá. 

Zdroj: CB, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat