Kdo by mohl být ústředním padouchem filmu Flash? A další náznak toho, že Momoa ztvární Loba


 Komiksové střípky.

Několikrát odsunutý film Flash (premiéra 15. 6. 2023) je prý vynikající. Ale stále o něm nevíme spoustu věcí, například to, kdo by mohl být ústředním padouchem, který dá zabrat Barry Allenovi/Flashovi (Ezra Miller). 

Nyní se ale začalo mluvit, že by to mohl být Dark Flash, což je Wally West (další nositel jména Flash) z alternativní časové linie. Je to trochu překvapením, protože se spíše očekával Reverse Flash, který v komiksové lince Flashpoint hraje důležitou roli a jak víme, film Flash se u Flashpointu (ostatně, nějakou dobu se tak film i jmenoval) inspiroval.

Nicméně, Dark Flash zatím nebyl přímo potvrzen, ovšem objevily se náznaky jeho přítomnosti v případě předmětů k filmu. 

Lobo?

Nedávno se objevily zprávy, že Jason Momoa už zřejmě nebude dál ztvárňovat Aquamana v DC Universu, ale neznamená to jeho odchod z tohoto světa, protože se začalo mluvit o tom, že by se z něj mohl stát představitel drsného Loba. 

To zatím sice potvrzeno nebylo, ale Jason zveřejnil video poté, co se setkal s pracovníky DC a Warner Bros. Discovery, ve kterém se nechal slyšet, že to dopadlo podle jeho představ. A jelikož v minulosti naznačil, že jeho snovým projektem je právě Lobo (který spadá pod DC), je vysoce pravděpodobné, že je řeč právě o něm. 

Zdroj: The Direct, DC Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat