Dwayne Johnson odmítá, že "tlačil" DC do vytvoření desetiletého plánu vystavěného kolem Black Adama


 Rock se ozval.

Zdálo se, že Dwayne "Rock" Johnson se snaží, aby budoucnost DC Universa byla silně soustředěna na Black Adama (a Supermana v podání Henryho Cavilla), ale po chladném přijetí filmu Black Adam (2022) je osud téhle postavy nejistý. 

Nicméně se objevovaly různé zprávy, které dávaly vědět, že se Rock se pokoušel být jednou z vůdčích osobností DC Universa a dokonce se mluvilo o tom, že "tlačil" na společnost, aby posvětila vznik desetiletého plánu, ve kterém by výrazně figuroval právě Black Adam. 

Ale Dwayne s tímto tvrzení nesouhlasí:

"To jednoduše není pravda. Měl jsem skvělou schůzku s Davidem Zaslavem (prezident Warner Bros. Discovery, pozn. redakce) a mou dlouholetou obchodní partnerkou Dany Garcia. Ona a já jsme do toho šli, sedli jsme si s Davidem a rozhodně jsme nenavrhli desetiletý plán. Naše schůzka byla o budoucnosti a tom, jak můžeme něco vybudovat napříč celou platformou Warner Bros. a Discovery."

Jak ale bylo řečeno, Black Adam se asi jen tak nevrátí, ostatně, i Johnson potvrdil, že se s ním v první etapě nového DC Universe nepočítá.

Zdroj: CNBC, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat