Režisér reaguje na chyby v traileru na druhého Shazama. A Warner Bros. nemělo zájem o seriál v hlavní roli s padouchy


 Komiksové střípky.

Nedávno se objevil další trailer na film Shazam! Hněv bohů (premiéra 16. 3. 2023) a pokud přistoupíte na to, že jde o rodinnou zábavu i pro menší diváky, je tu slušná možnost, že se vám upoutávka vcelku líbila. Ovšem, někteří lidé si všimli toho, že jsou v ní chyby.

Ty nejokatější jsou ty, že Shazam (Zachary Levi) má v jednu chvíli zranění na pravé straně a za moment na levé. A také to, že vysílá blesky z levé ruky, ale když je scéna snímána z jiného úhlu, blesky vycházejí z pravé ruky. 

Na tyhle nedotaženosti se rozhodl zareagoval i režisér David F. Sandberg:

"To mohu [uznat]. První záběr je zrcadlově obrácen editorem, aby šlo o lepší střih, když letí směrem na draka (jsou v odlišných scénách). V posledním záběru vysílá blesky podruhé, proto má takhle hůl. Dal si hůl do levé ruky, aby mohl vysílat blesky z pravé."

David upozornil, že je běžné vzít různé záběry a napojit je za sebe, aby měl trailer spád. Nicméně, podobné nedotaženosti se někdy objevují i ve finálním sestřihu filmů, tak snad si to tvůrci v tomto případě pohlídají.

Ne seriálu s padouchy

Arrowverse představilo hromadu padouchů a představitel jednoho z nich Jon Cryer (Lex Luthor) prozradil, že společnosti Warner Bros. navrhl, jestli by neměla zájem o seriál, kde by v hlavní roli byli záporáci:

"Po crossoveru Crisis on Infinite Earths jsem navrhl Warner Bros. sérii Legion of Doom. Hádám, že to nebylo souzeno."

Zřejmě tedy společnost neměla zájem o něco takového. Škoda.

Zdroj: Twitter (I, II), DC Films/Warner Bros. Discovery

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat