Chystá se seriál Tomb Raider a je v dobrých rukou. A zahrál by se představitel Rona Weasleyho v seriálu Harry Potter?


 Seriálové střípky.

S filmovým Tomb Raider je situace nejistá, ale jde o značku, která má velký potenciál a toho si je vědom i Amazon. A právě ten chystá seriálovou verzi a už má i někoho, kdo ji napíše. Je jí autorka a herečka Phoebe Waller-Bridge, která je zkušenou tvůrkyní, ale také herečkou, například se objeví v novém filmu Indiana Jones (premiéra 29. 6. 2023) a asi není třeba připomínat, že ten je často zmiňován jako inspirace pro hry Tomb Raider. 

Další detaily o seriálu zatím bohužel nejsou známy. 

Návrat Rona Weasleyho?

S filmy z kouzelnického světa je to aktuálně komplikovanější, další Fantastická zvířata asi nebudou, mluví se o pokračování filmů Harry Potter, ale také o rebootu. Nicméně, už delší dobu se špitá o seriálové verzi. Ta zatím není jistá, ale pokud by k ní došlo, byl by se například Rupert Grint (Ron Weasley) ochoten vrátit do své zatím nejznámější role?

"Ano, myslím si, že načasování je správné a všichni se nějakým způsobem vracejí a já bych se určitě vrátil. Je to postava, která je pro mě důležitá. Svým způsobem jsem dospěl a vlastně jsme se stali stejnou osobou. Kromě toho se vůči němu cítím velmi ochranitelský."

Zatím nejsou konkrétní plány, ale pokud budou, tvůrci mohou Rupertovi zavolat, protože je patrné, že by se nabídce nebránil.

Zdroj: THR, This Morning, Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat