Fantastická čtyřka: Favoritem na Reed Richardse je prý stále Driver a hlavním padouchem bude Galactus

 

Že by?

V poslední době se velmi řeší to, kdo by si mohl zahrát Reed Richards/Mr. Fantastica ve filmu Fantastická čtyřka (premiéra 13. 2. 2025). V minulosti zaznělo několik jmen a mezi nimi například Adam Driver. Sice se spekuluje, že by mohl být spíše Doctorem Doome, ale některé zdroje dál trvají na tom, že bude hrát Reeda. 

A to bez ohledu na to, že se nedávno objevilo i jméno Ryan Gosling. U něj se řeší, že by měl ztvárnit jednu z hlavních rolí, ale nebylo řečeno kterou, ovšem pravděpodobněji se jeví Human Torch. 

Kromě toho se diskutovalo o tom, že ústředním padouchem nebude Doctor Doom (, který by se měl objevit až v závěru filmu), ale vcelku důvěryhodný zdroj MyTimeToShineH přišel s informací, že Fantastická čtyřka poměří síly s Galactusem. Což by dávalo smysl s ohledem na další informace o tom, že ve filmu uvidíme i Silver Surfera, který je jeho poslem. 

Zatím nic z toho Marvel nepotvrdil, ale MyTimeToShineH často přináší informace, které se ukáží jako pravdivé, takže to není úplně vyloučeno. 

Zdroj: Marvel Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat