Překvapení, Eternal jsou nejsledovanější marvelovkou na Disney+


 To asi moc lidí nečekalo. 

Eternals (2021) jsou zatím nejhůře hodnocenou marvelovkou a pokud jde o finanční výsledky, pak je situace trošku komplikovanější, projekt šel do kin v době pandemie covid-19, takže byť celosvětové tržby 402,1 milionu dolarů nemusí působit zase tak skvěle, s ohledem na danou situaci to je vcelku úspěch.

SOUVISEJÍCÍ: ŽEBŘÍČEK DESETI NEJSTREAMOVANĚJŠÍCH SERIÁLŮ OVLÁDL NETFLIX

Ovšem, jestliže se budeme bavit o kvalitě, jde o projekt velmi rozporuplný. Zatímco někteří diváci ho vnímají jako neotřelou podívanou, jiní ho označují jako nepovedený film. A jak bylo řečeno, recenze profesionálních novinářů nejsou zrovna pochvalné. 

Je tak překvapením, že právě Eternals se stali nejsledovanější marvelovkou minulého roku na streamovací službě Disney+ s 4,236 miliardami zhlédnutých minut (v případě streamovacích služeb se právě toto považuje za ukazatel úspěšnosti). 

Jak bylo řečeno, jde o nejlepší výsledek z marvelovských filmů, ale rozhodně ne ze všech filmů, které Disney+ nabízí. Jen pro srovnání, tři nejúspěšnější projekty minulého roku jsou Encanto (2021) s 27,416 miliardami zhlédnutých minut, Proměna (2022) s 11,427 miliardami zhlédnutých minut a Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa (2016) s 8,629 miliardami zhlédnutých minut. Komiksovky se holt na animované projekty (minimálně na Disney+) nechytají.

Zdroj: Nielsen, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat